Utställningar
konstutställning med konstnär Ylva Molitor-Gärdsell, Österlen

 

SEPARAT

UTSTÄLLNINGAR 2019

 

 

19  - 28 april SÖDRA MELLBY

Ateljé Ekberga Österlen

 

 

13 juli - 4 augusti SÖDRA MELLBY

Ateljé Ekberga Österlen

 

 

15 - 27 november TROLLHÄTTAN

Galleri Gustafsson

 

  

 

 

SAMLINGS

UTSTÄLLNINGAR 2019

 

 

9  - 10 november SLAGELSE PROVSTI, DANMARK

Kunst og Kirker

 

 

23 nov - 31 maj 2020 TYKÖ, FINLAND

Nordisk Akvarell

 

 

 

  

Konståret 2019 bjuder jag in till två stora färgsprakande konstutställningar på Österlen - Konstrundan under påsken och Sommarutställningen under juli månad. I november hittar du mig hos det familjära Galleri Gustafsson i Trollhättan. Förutom separatutställningarna har jag haft äran att blivit uttagen till två samlingsutställnigar, Kunst og Kirker i Danmark samt Nordisk Akvarellsällskapets jurybedömnda konstutställning i Finland.


Konstrundan på Österlen är den stora konsthändelsen under året då många konstnärer öppnar upp sina ateljéer för nära och långväga besökare. Så gör även jag och Du är mycket välkommen hem till mig på Ateljé Ekberga. En unik fyrlängad skånegård med anor från 1700 talet som du finner i den mysiga lilla byn Södra Mellby nära Kivik.


Det ska bli väldigt spännande att visa all konst som har flödat fram periodvis under det gångna året. Som konstnär är jag väldigt aktiv under den mörka delen av året då det finns få lockelser, förutom att måla så att färgen flödar! Jag är något av en 'periodare' dvs. målar intensivt under vissa månader och vissa månader målar jag knappt något alls.


Min utställning under konstrundan består av två spännande delar.


Akvarellutställningen, som visas i stallet och logen, fokuserar på organiska former och finurliga djur. Allt från drömlandskap till imaginära fåglar och lite busiga grodor.


Crypto Art by the Mother of Cypherpunk Fantasies - den andra delen av utställningen som visas på loftet, där jag visar målningar i gouache på vindpapp. Varje målning har en liten berättelse från crypto och blockchain världen. 

Välkommen!

Ylva  Molitor-Gärdsell

 

Ateljé Ekberga Österlen

Axel Nils Strädde 2

277 35 Kivik

Sweden


Tel: 0708-77 54 62

ylva@ekberga.se

Nästa Konstutställning

på Österlen

 

Konstrundan 2020

10 - 19 april

 

Ateljé Ekberga Österlen

www.ekberga.se

Social Media

 

Facebook

Instagram

Supporting the Pink Ribbon

Copyright, All rights reserved, Ylva Molitor-Gärdsell 2019